Achter de schermen (2): Waar zijn we mee bezig?

Ook wij hebben vakantie gehouden, maar in september en oktober zijn we achter de schermen druk bezig geweest om onze foundation meer smoel te geven. Natuurlijk wilden we een bestuur en inmiddels hebben Chantal, Jan Peter en Vivian aangegeven dit bestuur te willen vormen. Om hen bij de diverse taken te ondersteunen hebben Marcus en Iris zich als “vaste vrijwilligers” aangemeld. Zij houden zich met name bezig met het vormgeven van de website die het werk van de foundation voor het voetlicht moet plaatsen. Wat betreft de zichtbaarheid, er wordt hard gewerkt aan een filmpje waardoor anderen enthousiast worden om mee te doen, mee te denken, en om er initiatieven mee van de grond te krijgen. 

Brussenbox

In het eerste blog heb je kunnen lezen dat er sinds juni op kantoor materiaal aanwezig is om de omgeving op de Bink schoon te houden door vuil te prikken. Deze actie loopt gewoon door. Een initiatief wat opgepakt is voor november is de Sinterklaas Sponsorloop. Dit houdt in dat alle Eonics kids zich tijdens een feestelijke middag, geheel in sinterklaassfeer, in het zweet gaan lopen om geld in te zamelen voor de Brussenbox. Brussenbox is een organisatie die cadeauboxen maakt voor broertjes en zusjes van kinderen met kanker. Op deze manier willen zij hen een hart onder de riem steken en steun bieden in de moeilijke tijd waar ze doorheen gaan. De projectleiding is rond maar we zoeken nog wel vrijwilligers om de middag gladjes te laten verlopen. 

De Klimmende Règâhs 

Onze expertise als IT-ers zetten we vanaf oktober in om een nieuwe website te maken voor De Klimmende Règâhs (DKR). DKR is een organisatie die zich inzet voor verschillende goede doelen zoals KiKa of de Neurofibromatose Nederland. Met fiets en/of wandeltochten zamelen ze geld in waarna elke opgehaalde euro ook echt bij het goede doel terecht komt. We hebben een projectleider gevonden en inventariseren momenteel wat hier verder nog voor nodig is. 

Doe mee en meld je aan!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meedoen aan één van bovengenoemde initiatieven of heb je zelf een goed idee voor een project? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via foundation@eonics.nl. Wij zien in ieder geval uit naar het uitvoeren van onze eerste projecten en hopen dat er nog vele zullen volgen.

Oktober 2021 Judy Wagenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *